Vänligen vänta medan din begäran behandlas.

Läser in...

Låt oss planera hela din flytt,
det är helt kostnadsfritt!

Din bostad

Hur stor är bostaden?

m2

Vilken adress

Flyttstäd

Skick på bostaden?

Jag vill också få städat

Flyttar från

Hur stor är bostaden?

m2

Ska förråd med i flytten?

Vilken adress (samt typ av boende)

Flyttar till

Vilken adress (samt typ av boende)

Unna dig våra tillval

*Offert kommer skickas seperat gällande dessa tillval

Flyttstäd

Skick på bostaden?

Jag vill också få städat

Övrig info

Saker som kan vara bra för oss att veta, det kan bland annat vara något som vårt offertformulär inte besvarar, t.ex. tunga lyft eller annan övrig fråga.

Kontaktinformation

Ditt namn

Telefonnummer

E-post

Personnummer (för RUT-avdraget)

Välj datum för flyttstäd

Hur kommer vi in?

I mejlbekräftelsen skickar vi med olika alternativ för tillträde till din bostad: nyckelöverlämning på plats eller till oss i förväg!

Rabattkod


Flyttstäd genomförs 24 timmar efter flytthjälp om ni inte har andra önskemål.

Vi kommer kontakta dig för att säkerställa att dina uppgifter stämmer och besvara eventuella frågor. Vid bokning eller offertförfrågan godkänner du Kölnan Städ & Flytt villkor och integritetspolicy

0 m², från 0 SEK

efter RUT-avdrag

Pris kommer att diskuteras efter telefonsamtal.

  • Se pris direkt
  • Besiktningsgaranti ingår
  • Vi sköter RUT-avdraget åt dig

Vanliga frågor

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att du valt oss som städföretag. Det ingår en besiktningsgaranti när du betalar för våra tjänster. Inom 10 dagar kan du som kund rapportera eventuella fel eller brister så åtgärdar vi detta omgående. Alla åtgärder genomförs kostnadsfritt.

I vår flyttstädning ingår allt som krävs för att städbesiktningen ska gå igenom. Du hittar hela vår städbeskrivning under "Våra tjänster - flyttstäd".

Nej, men det underlättar för både oss och dig som kund. Lånar du ut nycklar till oss behöver du inte vara på plats och öppna samt låsa bostaden vid flyttstädningen. Vid bokning av flyttstäd skickas ett mejl till dig med information om vilka alternativ det finns för nyckelöverlämning.

Väljer du att anlita oss för hela din flytt och bokar både flyttstäd och flytthjälp får du en väldigt fördelaktig rabatt. Vid onlinebokning av bägge tjänster får du hela 5% rabatt på både flyttstäd och flytthjälp. Passa på!

För att vi ska kunna erbjuda ett pris behöver vi veta skicket på din bostad. Vår bedömning av "Normalt skick" innebär en bostad som behöver städas minst en gång i veckan och har ytor med svårare smuts som behöver städas minst en gång varannan månad.