Vänligen vänta medan din begäran behandlas.

Läser in...

Boka din kampanjputsning för 380 kr efter RUT!

Kontaktuppgifter

Namn

Önskat datum

E-post

Telefonnummer

Personnummer (för RUT-avdraget)

Adress

Vi kommer kontakta dig för att säkerställa att dina uppgifter stämmer och besvara eventuella frågor. Vid bokning eller offertförfrågan godkänner du Kölnan Städ & Flytt villkor och integritetspolicy

Vanliga frågor

Nej, vi vill att du som kund ska känna dig helt nöjd med våra tjänster. Därför kan du själv välja att avsluta ditt abonnemang om du mot förmodan inte längre skulle ha behov av tjänsten.

Det går bra att vara hemma samtidigt som vi putsar dina fönster. Om vi skriver nyckelkvittens med dig kan vi putsa även när du inte är hemma. Nyckelkvittens innebär att vi lånar dina nycklar under tiden du har ett pågående avtal med oss. Välkommen hem till putsade fönster!

När du bokar fönsterputs med oss ingår upp till 20 fönster första tillfället, därefter återkommer vi med vad dina kommande putstilfällen kommer kosta. Vi lovar alltid fasta priser, så du kan känna dig trygg med att boka fönsterputs med oss! Har du mer än 20 fönster, samt tillval som inglasad balkong ordnar vi givetvis det också mot en extra kostnad. Fråga oss! 

Med vårt fönsterputsabonnemang putsar dina fönster fyra tillfällen per år: inför jul, inför påsk, inför midsommar och till hösten. Vi skriver till dig veckan före vi kommer så du inte behöver tänka på det. Önskar du lägga till fler tillfällen går det givetvis bra. Det ska vara smidigt och enkelt att ha fönsterputs med oss!