Vänligen vänta medan din begäran behandlas.

Läser in...

Omsorgsfull storstädning som
omfattar det mesta.

Din bostad

Hur stor är bostaden?

m2

Vilken adress

Storstäd

Bostaden är i:

Finns husdjur i bostaden som fäller päls?

Unna dig ett trevligare hem med våra tillval, lägg till:

Övrig info

Saker som kan vara bra för oss att veta, det kan bland annat vara något som vårt offertformulär inte besvarar.

Kontaktinformation

Ditt namn

Telefonnummer

E-post

Personnummer (för RUT-avdraget)

Välj önskat datum för storstäd

Hur kommer vi in?

Öppna till oss på plats eller lämna nycklar i förväg. Vi kontaktar dig för att komma överens om hur vi får tillträde till din bostad!

Rabattkod


Vi kommer kontakta dig för att säkerställa att dina uppgifter stämmer och besvara eventuella frågor. Vid bokning eller offertförfrågan godkänner du Kölnan Städ & Flytt villkor och integritetspolicy

0 m², 0 SEK

efter RUT-avdrag

Pris kommer att diskuteras efter telefonsamtal.

  • Se pris direkt
  • Nöjd kund-garanti ingår
  • Vi sköter RUT-avdraget åt dig

Vanliga frågor

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att du valt oss som städföretag, du får därför en nöjd kund-garanti när du betalar för våra tjänster. Inom 48 timmar kan du som kund meddela eventuella fel eller brister så kommer vi omgående ut och åtgärdar detta kostnadsfritt.

Vår storstädning är vår mest omfattande städning och inkluderar det mesta. Vill du lyxa till det ytterligare kan du välja några av våra tillval som t.ex. fönsterputs. Du hittar hela vår städbeskrivning här.

Nej, det mest optimala är om någon är på plats i bostaden den tid vi kommit överens om för storstäd så att ni kan öppna åt oss. Vi kommer därefter höra av oss till er när vi är klara.

För att vi på förhand ska kunna lämna ett pris behöver vi veta skicket på er bostad. Vår bedömning av normalt skick är en bostad som hemstädas minst en gång i veckan, och ytor som är svårare att rengöra städas minst en gång varannan månad.