Vänligen vänta medan din begäran behandlas.

2024-04-11

Vad kostar en flyttfirma i Malmö?

Vad kostar en flyttfirma i Malmö?

Att flytta kan vara en krävande och stressig process, och det är inte ovanligt att man överväger att anlita en professionell flyttfirma för att underlätta bördan. Men när man står inför beslutet att anlita en flyttfirma i Malmö är en av de första frågorna som dyker upp: "Vad kostar det?" Även om det finns fler aspekter att överväga vid en flytt än bara priset, låt oss börja med att fokusera på den centrala frågan:

Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Malmö?

Priset för att anlita en flyttfirma i Malmö kan variera avsevärt beroende på flera faktorer. Det inkluderar mängden gods som ska flyttas, antal kvadratmeter i din nuvarande bostad, typ av bostad (villla, radhus, lägenhet), vilken våning du bor på, tillgängligheten av hissar, samt avståndet mellan den gamla och den nya bostaden. Extra tjänster som packning och montering påverkar också priset. Vanligtvis kan en flyttfirma ge en uppskattning av kostnaden genom antingen ett fastpris eller ett timpris.

Exempelvis kan en flytt från en 50 kvadratmeters lägenhet med hiss till en lägenhet med hiss kosta ungefär 3000 kr efter RUT-avdrag inklusive moms. För ett normalmöblerat hus på 100 kvm inom Malmö kan kostnaden uppgå till cirka 7000 kr efter RUT-avdrag inklusive moms. Dessa priser ger dig en vägledning, men det är viktigt att komma ihåg att andra faktorer också spelar in.

Alternativt kan man välja att flytta med timpris, där kostnaden vanligtvis ligger mellan 250-300 kr per timme per flyttkarl efter RUT-avdrag, plus en avgift för bil och drivmedel.

Men det finns mer att överväga än bara priset när man väljer en flyttfirma:

  • Har flyttfirman rätt försäkringar för att täcka eventuella skador som kan uppstå under flytten?
  • Har flyttfirman ett yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen, vilket visar på dess professionalitet och seriositet?
  • Är det enkelt att få kontakt med firman via telefon eller mejl för att få svar på frågor och funderingar?

Vi anser att priset är en viktig faktor vid valet av flyttfirma i Malmö, men vi betonar även vikten av att leverera högkvalitativa tjänster med utmärkt kundnöjdhet och service. Vårt mål är att du som kund ska kunna svara "ja" på dessa frågor innan du bokar, för att undvika överraskningar och säkerställa en smidig flyttupplevelse.

Kontakta oss gärna för att få en konkurrenskraftig offert eller ange antal kvadratmeter du bor på ovan och få en offert direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din kommande flytt!

image
  • 5% paketrabatt vid flytt & städ
  • Yrkestrafiktillstånd och rätt försäkringar
  • Flyttlådor hyrs enkelt av oss

Ange kvadratmeter

m2