Vänligen vänta medan din begäran behandlas.

2023-09-25

Garanterat bra resultat med Kölnans flyttstäd!

Att flytta är en spännande, men ofta stressig upplevelse. Du har packat ihop ditt liv i lådor och är på väg till en ny början. Men innan du kan slå dig ner och njuta av ditt nya hem finns det en viktig uppgift som du inte bör underskatta: flyttstädningen. Många människor försöker själva ta itu med denna uppgift, men att anlita Kölnan Städ & Flytt för flyttstädningen kan vara en klok investering. Här är några anledningar till varför du borde överväga att anlita experterna för att få ditt gamla hem i toppskick innan du lämnar det bakom dig.

 

Spara tid & energi: Flyttstädning är en tidskrävande och fysiskt ansträngande uppgift. När du redan är upptagen med att organisera och genomföra själva flytten, är det värdefullt att ha en städfirma som kan ta hand om städningen åt dig. Att anlita Kölnan Städ & Flytt sparar inte bara tid utan också din energi, som du kan använda till att anpassa dig till ditt nya hem och din nya omgivning.

Kvalitet: Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra en grundlig och noggrann städning. Vi vet var smuts och damm tenderar att samlas och har rätt utrustning och rengöringsmedel för att ta hand om det. Detta resulterar i en högre städstandard och ett skinande rent hem som gör att du slipper krångla med nyckelöverlämningen. 

Fokus på uppdraget: När du anlitar oss kan du vara säker på att vi kommer att ha ett enda fokus: att rengöra ditt hem. Du behöver inte oroa dig för att bli distraherad av andra uppgifter eller för att behöva avbryta städningen för att ta hand om något annat. Detta leder till en mer effektiv och noggrann städning.

RUT-avdrag: Det kan verka som en extra kostnad att anlita Kölnan Städ & Flytt, men med RUT-avdraget är det ekonomiskt fördelaktigt. Dessutom försöker du göra städningen själv kan du behöva köpa rengöringsprodukter och utrustning som du inte kommer att använda igen. Med RUT-avdraget betalar du 50% mindre för arbetskostnaden och bäst av allt är att vi sköter RUT-ansökan åt dig!

Minskad stress: Att flytta i sig är tillräckligt stressigt. Genom att överlåta flyttstädningen till oss kan du minska din stressnivå och koncentrera dig på att komma in i din nya bostad. Du slipper bekymra dig för att glömma något eller inte ha tid att städa tillräckligt noggrant.

Miljövänlig städning: Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder. Detta är bra för miljön och för din hälsa, eftersom det minskar exponeringen för skadliga kemikalier.

Besiktningsgaranti: Vi erbjuder en garantiperiod där vi  kommer tillbaka och rättar till eventuella problem om du inte är nöjd med resultatet. Det ger dig extra trygghet i att du kommer att få den kvalitet du betalar för.

Sammanfattningsvis kan anlitandet av Kölnan Städ & Flytt för flyttstädning vara en klok investering som sparar tid, energi och minskar stressen i samband med en flytt. Det ger dig också fördelen av en grundlig och noggrann städning som gör att du kan lämna ditt gamla hem i toppskick och komma in i ditt nya med ren sinnesfrid. Så nästa gång du står inför en flytt, överväg att anlita Kölnan Städ & Flytt för att ta hand om städningen åt dig.

image
  • Se pris direkt
  • Besiktningsgaranti ingår
  • Vi sköter RUT-avdraget åt dig

Ange kvadratmeter

m2